Marslev El Aps

Varmepumper

Vi forhandler primært Haier samt Fujitsu varme pumper da de er produceret til det hårde nordiske klima, med den bedste scop værdi, og desuden er utroligt støjsvage. Service og reparationer på andre mærker udføres også.

Ikke kun billig varme. En varmepumpe giver ikke alene billig varme, den sikrer også et godt indeklima. Indedelen indeholder en ventilator, som sikrer en god luftfordeling samtidig med, at det indbyggede filter renser luften.

I kombination med en eksisterende brændeovn renses luften og varmen fra brændeovnen fordeles til hele huset. Derudover har du muligheden for “aircondition” om sommeren, da anlægget kan “køre” den anden vej. Således kan varmepumpen også fjerne varme fra huset.

Økonomi For hver kW der bruges på el til at drive varmepumpen, gives der 3-5 kW varme tilbage. Det vil sige, hvis du har elvarme som opvarmningskilde, kan du spare ca. 60 % på elregninger.

Varmepumperne vi forhandler er bygget til det barske nordiske klima, med modulerende drift. Dette sikrer, at varmepumpen hele tiden automatisk tilpasser sin ydelse til varmebehovet, herved reduceres slitagen på anlægget betydeligt.

Der kan leveres smart fjernstyring til de fleste modeller, som kan gemmes i indedelen, med/uden app. til pda så man hele tiden har overblik over varmepumen.

Henvisning til Go´Energi´s positivliste samt krav fra bygningsreglementet.

Marslev El er KMO godkendt hvilket betyder at vi håndterer kølemiddler korrekt og efterlever gældende lovgivning omkring drivhusgasser.

Vi tilbyder de bedste løsninger indenfor varmepumpeinstallationer i kraft af udvalgte fabrikater med bedste ydelser til nogle af markeds mest attraktive priser.

En varmepumpe er ikke et “gør det selv produkt” og må kun installeres af firmaer med kølemontørcertifikat 2.

Ring gerne for en snak omkring varmepumper, og få evt. et uforpligtende tilbud.