Marslev El Aps

Elektriker Langeskov

Elektriker Langeskov

Marslev El kommer dagligt som elektriker Langeskov og udfører el-arbejde for både erhverv og private.

Med os som elektriker undgår du dårlige oplevelser og selv at skulle tage stilling til forskellige elektriske løsninger. Vores elektrikere hos Marslev El sørger altid for, at du er i gode hænder. Vi har fokus på at levere det bedste resultat hver gang og yder individuel og personlig rådgivning, så du efter en samtale eller et besøg fra din elektriker står med en bedre forståelse af, hvad din nuværende el-løsning betyder for dig.

 

Langeskov logoMangler du akut hjælp fra en elektriker?

Vi sidder altid klar på både telefon og e-mail til at rådgive, svare på dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan derfor også altid ringe til os, hvis uheldet er ude, og du mangler akut hjælp fra en elektriker.

 

Vi rykker også ud som el-installatør til hele Fyn udenfor almindelig åbningstid, da vi gerne vil sikre, at du får den hjælp og gode service, du har behov for, med det samme uheldet sker. Vores el-installatør for effektivt situationen under kontrol, så du hurtigt kan komme videre med hvad end, du var i færd med, før uheldet skete.