Marslev El Aps

Overvågning

Flere og flere boligforeninger og private får opsat kameraovervågning og det viser sig tit at være den afgørende faktor i opklaring og forebyggelse.
Vi kan tilbyde både store og små løsninger, der passer perfekt til dit eller din ejendoms behov.

OVERVÅGNING AF PRIVATBOLIG OG GARAGER

CCTV HD

Pakkeløsninger til meget konkurrencedygtige priser.!!

Der ligger en stor tryghed i at kunne holde øje med de ting man efterlader derhjemme dagligt, eller når man tager på ferie. Især i forbindelse med en tyverialarm, er det godt at have muligheden for at kontrollere, om det nu bare var naboens kat, der for gud ved hvilken gang har fundet vej ind i din garage, eller om det rent faktisk er en indbrudstyv og politiet skal alarmeres.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller bare gerne vil have gået din nuværende installation efter.

OVERVÅGNING PÅ EJENDOMMEsynology DS

Problemer som indbrud i kælderrum og hærværk, kan forebygges og afhjælpes af en fornuftig overvågning af ejendommens fællesarealer. Skulle uheldet alligevel være ude, giver kameraerne politiet en hjælpende hånd og chancen for at finde både gerningsmand og tyvekoster øges betydeligt.
Installation af kameraovervågning i opgangen øger sikkerheden og ikke mindst trygheden, for vores ældre medborgere, der desværre alt for tit er ofre for grove tricktyverier og hjemmerøverier.
Endelig kan kameraerne bruges til eksempelvis at se om fællesvaskeriet er ledigt osv.

Ring til os og lad os sammen se på hvilken slags overvågning der passer til jeres behov.