Marslev El Aps

El-installationer.

El-installationer.

Som autoriseret installatør med veluddannede elektrikere udfører vi alle typer el-installationer.

Marslev El er en moderne virksomhed som altid er orienteret omkring de mest nye og smarte løsninger.

kablerUdstyr hjemmet med moderne teknologi

Vi kan udstyre dit hjem med en moderne teknologi, som giver dig en større frihed og tryghed. Teknologien hedder IHC og er bedre kendt som intelligent bygnings-installation. Intelligente bygnings-installationer – IBI – er el-installationer, som kan styre ventilation, temperaturer og lys således at bolig og erhvervslokaler har et sundt indeklima.Med dette smarte system kan du styre hele husets lys, varme, ventilation og alarmer – med ét enkelt tryk på en knap. Samtidig med sparer du på energien og sørger for behagelige omgivelser for de personer, som opholder sig i rummet.Efter ønske kan vi også installere en sensor, som automatisk tænder og slukker for lyset, så du sparer ekstra penge på dit elforbrug.ihc familie

Er du i tvivl om hvilken el-løsning, der er den rigtige for dig? Vi rådgiver om de mange muligheder for komplette el-løsninger og enkelte installationer. Inden vi påbegynder arbejdet, udformer vi et uforbindende tilbud, så du altid er sikret den bedste økonomiske løsning. Vi vejleder om vedligeholdelse og sørger for, at du får en tidssvarende teknologi, der opfylder dine krav til el-styring.

Du er altid velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud på telefon 65 95 14 96  – vi ser frem til at give dig en personlig service.